Kayıt: Aug 17, 2006 Mesajlar: 665 Nereden: çevlik köyü/adana
Tarih: Sal May 12, 2009 10:42 pm Mesaj konusu: 1 nisan (yibo) çıkışını sürdürüyor
Karaisalı İlçesi İlköğretim kurumları arasında 03 Mayıs 2009 tarihinde Belediye Düğün ve Toplantı salonunda düzenlenen “Bilgi ve Kültür Yarışması” yapılarak tamamlandı. Yapılan yarışmada ilçemiz 1 Nisan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) ilçe birincisi oldu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Cumali DÖŞLÜ birinci gelen okulumuzu tebrik ederek yarışmayı kazanan öğrencilere plâketi takdim etti. Okul Müdürü Telat EMİROĞLU’ da 2008-2009 Eğitim ve Öğretim yılı 1 Nisan YİBO için altın yılı olduğunu ve spor müsabakalarında olduğu gibi bilgi yarışmasında da başarıların devam ettiği; bu başarıların azimli bir çalışmanın ve yılların birikimi olarak geliştiğini tesadüf olmadığını, başarıların giderek artacağını belirtti. Emeği geçen tüm idareci, öğretmen ve diğer personellere de teşekkür ederek okulun 22 Mayıs 2009 günü Adana’daki ilçeler arası bilgi ve kültür yarışmasında ilçemizi temsil edeceğini belirtti.
Bizlerde okulumuzun başarılarını taktir ve tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız